Vergeet mij niet bloemen - Ginneken Breda

Een waardig afscheid

Vergeet mij Niet is al jaren gespecialiseerd in bloemwerk voor rouwarrangementen.

vanaf

€ 0,00

Rouwwerk: afscheid nemen in stijl

In tijden van groot verdriet is het belangrijk te kunnen bouwen op de expertise van een ervaren bloembinder die goed naar uw wensen luistert en die met bloemen kan anticiperen op persoonlijke wensen.

Bloembinderij Vergeet mij Niet heeft veel ervaring op het gebied van rouwwerk. Wij spannen ons in om elke wens te laten uitkomen en we verzorgen rouwarrangementen die niet alleen passen bij de stijl van de overledene, maar ook bij de gevoelens van de nabestaanden.

Bloemen en troost
Bloemen bieden troost omdat ze gevoelens subtiel communiceren. Bij ons wordt uw rouwboeket met de grootste zorg samengesteld. We zetten ons volledig in uw laatste groet in bloemen te vertalen en we leveren de rouwstukken op de aangegeven tijd en plaats.

Speciale wensen
Zijn er nog bijzondere wensen? Met Vergeet mij Niet geeft u op respectvolle wijze uitdrukking aan speciale vragen en wensen. We luisteren aandachtig opdat we uw woorden, gevoelens en wensen in een passend arrangement kunnen vertalen. We verkopen alleen kwaliteitsbloemen en uit de vele soorten die er zijn kiezen we de bloem die het beste past.

Op afspraak
Bij rouwarrangementen maakt u het beste een afspraak, dan weten we zeker dat we ongestoord met elkaar kunnen praten. Wij verzorgen het bloemwerk volledig in de gewenste stijl en staan u graag terzijde met persoonlijk advies, bloementips en inspiratie.

Laat u het weten als we u in deze moeilijke tijd mogen bijstaan met troostrijk bloemwerk? U kunt ons bellen tussen 9.00 uur en 18.00 uur.

Voor meer informatie neem contact met ons op of bezoek onze bloemenwinkel in Breda.