Vergeet mij niet bloemen - Ginneken Breda

Bridgewater-servies

Sfeervol landelijk servies, mooi om te verzamelen of cadeau te krijgen.

vanaf

€ 15,00

Serviezen van Bridgewater en ovenschalen van Appolia

Bridgewater

Bridgewater is een klinkende merknaam waar het gaat om landelijk serviesgoed. Wij zijn alweer 20 jaar fan en dealer van het smaakvolle aardewerk van Bridgewater. Hun producten zijn exclusief en tegelijkertijd landelijk en passen zo perfect in onze collectie.

Het bedrijf Bridgewater is ooit ontstaan omdat ontwerper Emma Bridgewater voor een verjaardagscadeau naar de perfecte kop en schotel zocht. Ze vond, maar dat niet alleen: er was meteen ook een nieuwe merknaam geboren.

De decoraties op het servies worden met de hand aangebracht met behulp van een sponstechniek. Emma Bridgewater brengt geregeld nieuwe decoraties aan die perfect te combineren zijn met het voorgaande design. Het sfeervolle Bridgewater is perfect om te verzamelen of cadeau te krijgen.

Wij helpen u graag bij uw keuze uit ons assortiment van Bridgewater. Handig om te weten: hoewel het servies van aardewerk is en met de hand gedecoreerd weerstaat het de vaatwasser en de magnetron perfect.

Appolia

De producent van Appolia heeft zijn productlijn ontwikkeld tijdens een culinaire carrière. Het kookgerei van Appolia laat u op een prettige manier kennismaken met kleuren, geuren en smaken.

Wat wij als bloembinderij van een kookmerk voeren?
De ovenschalen.
De bijzondere ovenschalen van Apollia zijn mooi te combineren met het exclusieve Bridgewater-aardewerk.

Voor meer informatie neem contact met ons op of bezoek de bloembinderij in Breda.