Bedrijfsabonnement bloemen Prinsenbeek

Home » Bedrijfsabonnement bloemen Prinsenbeek

Bedrijfsabonnement voor bloemen in Prinsenbeek

Wil je een bedrijfsabonnement voor bloemen afsluiten voor jouw bedrijf in Prinsenbeek? Bloembinderij Vergeet mij Niet in Breda helpt je graag verder. Wij bieden abonnementen aan waarbij je wekelijks nieuwe, verse bloemen toegestuurd krijgt. Heb je specifieke wensen wat betreft bloemensoorten en kleuren? Geef deze wensen aan ons door, dan stellen wij elke keer weer een boeket op maat samen.

Bekijk ons assortiment

Ga naar de webshop

Bloemwerk op maat voor u gemaakt

7 Dagen vers garantie op alle boeketten

In onze winkel én ook online te bestellen

Een bedrijfsabonnement op maat voor prachtige bloemen bij jouw bedrijf in Prinsenbeek

Door een bedrijfsabonnement voor bloemen af te sluiten voor jouw bedrijf in Prinsenbeek ben je altijd verzekerd van prachtige bloemen. Bloemen geven een ruimte een gezellige en sfeervolle uitstraling en worden zowel door klanten als werknemers zeer geliefd. Doordat we begrijpen dat je niet elke week tijd hebt om nieuwe bloemen uit te zoeken, doen wij dit graag voor je wanneer je een bloemabonnement afsluit. Door onze jarenlange ervaring weten we welke bloemen en kleuren goed samengaan en stellen we altijd een prachtige bos samen in onze bloembinderij in Breda.

Informeer naar de mogelijkheden

Als je een bedrijfsabonnement afsluit komen we de bloemen elke week bezorgen bij jouw bedrijf in Prinsenbeek. Je hebt hier zelf geen omkijken naar! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je persoonlijk advies? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel ons op 076 – 56 40 900 of vul het contactformulier in.

Instagram

spotlight, cinebergen, brocante en meer..