Bedrijfsabonnement bloemen Ulvenhout

Home » Bedrijfsabonnement bloemen Ulvenhout

Bedrijfsabonnement voor bloemen in Ulvenhout

Sluit een bedrijfsabonnement af en ontvang elke week verse bloemen voor jouw bedrijf in Ulvenhout. Op basis van jouw wensen stellen we elke keer weer prachtige boeketten samen die jouw bedrijf een sfeervolle en gezellige uitstraling geven. Bij Bloembinderij Vergeet mij Niet in Breda hebben we een prachtige en ruime collectie met voornamelijk seizoensbloemen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten en kleuren, waardoor we altijd een uniek boeket kunnen creëren.

Bekijk ons assortiment

Ga naar de webshop

Bloemwerk op maat voor u gemaakt

7 Dagen vers garantie op alle boeketten

In onze winkel én ook online te bestellen

Kies voor een bedrijfsabonnement en ontvang elke week verse bloemen bij jou in Ulvenhout

Wat voor soort bedrijf in regio Breda en Ulvenhout je ook hebt, een bedrijfsabonnement voor bloemen is altijd een goed idee! Zo geef je een ruimte een warme, fijne uitstraling voor zowel klanten als medewerkers. Heb je bijvoorbeeld een horecazaak waar prachtige bloemen niet kunnen ontbreken? Of wil je jouw werknemers verrassen met een mooi boeket op kantoor? Bij ons kan het allemaal! Nadat we de bloemen met zorg samengesteld hebben, brengen we ze bij jou op locatie. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar.

Bespreek jouw wensen

Neem voor het afsluiten van een bedrijfsabonnement voor jouw bedrijf in Ulvenhout contact met ons op en bespreek jouw wensen wat betreft de bloemen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en onze bloemcreaties. Je bereikt ons door te bellen naar 076 – 56 40 900 of door het contactformulier in te vullen.

Instagram

spotlight, cinebergen, brocante en meer..