Een bloemabonnement voor jouw bedrijf

Elke week verse bloemen

Home » Bedrijfsabonnement

Elke week verse bloemen

WE WISSELEN ELKE
WEEK JE VAAS OM

JE KIEST ZELF DE DAG
VAN LEVERING

ALTIJD IN EEN PASSENDE
VAAS BIJ JE INTERIEUR

ELK BOEKET IS UNIEK,
DUS ELKE WEEK ANDERS

Sfeervol werken en genieten

Een bloemabonnement voor jouw bedrijf

Wil je een bloemabonnement afsluiten voor jouw bedrijf en elke week een vaas vol verse bloemen ontvangen? Dan kun je terecht voor bloemen bij Bloembinderij Vergeet mij Niet in Breda, nabij Prinsenbeek en Ulvenhout, voor een bedrijfsabonnement. Een uitnodigende bos bloemen bij de receptie staat garant voor een sfeervolle entree. Het is bovendien wetenschappelijk bewezen dat planten positief inwerken op het gemoed van werknemers. Iemand die uitkijkt op een pot met planten of een vaas vol bloemen voelt zich veel beter dan collega’s die het zonder natuur moeten stellen. Ben jij ook benieuwd? Bekijk dan het aanbod online.

Probeer een bloemabonnement voor jouw bedrijf eerst uit

Wil jij gebruikmaken van een bedrijfsabonnement voor bloemen in de omgeving van Ulvenhout en Prinsenbeek? Bloembinderij Vergeet mij Niet in Breda vrolijkt kantoren, bedrijven en horecazaken graag op. Toch kunnen we het ons voorstellen dat je zo’n bedrijfsabonnement voor bloemen in de omgeving van Prinsenbeek en Ulvenhout eerst even wilt uitproberen. Nieuwe klanten bieden we daarom een proefabonnement aan. Zo kom je erachter of een bloemabonnement geschikt is voor jouw bedrijf en zie je direct wat je van ons kunt verwachten. Want naast prachtige, verse bloemen staat ook een goede service en klantvriendelijkheid bij ons centraal. We luisteren naar jouw wensen en vertalen deze wensen naar prachtige luxe boeketten. Start met het opfleuren van jouw omgeving door een bedrijfsabonnement voor bloemen af te sluiten voor jouw pand in Ulvenhout of Prinsenbeek.

Bekijk ons assortiment

Ga naar de webshop

Bloemwerk op maat voor u gemaakt

7 Dagen vers garantie op alle boeketten

In onze winkel én ook online te bestellen

Neem bij vragen contact op met ons bloemenbedrijf

Wil je ook sfeervol werken en genieten met mooie bloemen? Sluit dan een bloemabonnement af voor jouw bedrijf en geniet elke week opnieuw! We bezorgen de bloemen bij jouw bedrijf in Breda, Ulvenhout en omstreken. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 076 – 56 40 900 of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen jou graag met al jouw vragen.

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid.
Vergeet Mij Niet bloemen