Servies Emma Bridgewater

 

 

 

 

 

 

 Emma Bridgewater bekijk bij ons het uitgebreide assortiment, kom naar onze winkel van bloembinderij Vergeet Mij Niet aan de Ginnekenweg 337 A2 4835 ND Breda

 Voor meer informatie neem contact met ons op of bezoek de bloembinderij in ’t Ginneken (Breda)

Bekijk ons assortiment

Ga naar de webshop

Bloemwerk op maat voor u gemaakt

7 Dagen vers garantie op alle boeketten

In onze winkel én ook online te bestellen

Bridgewater

Emma Bridgewater is een klinkende merknaam waar het gaat om landelijk serviesgoed. Wij zijn alweer 27 jaar fan en dealer van het smaakvolle aardewerk van Bridgewater. Hun producten zijn exclusief en tegelijkertijd landelijk en passen zo perfect in onze collectie.

Het merk Bridgewater is ooit ontstaan omdat ontwerper Emma Bridgewater voor een verjaardagscadeau naar de perfecte kop en schotel zocht. Ze vond, maar dat niet alleen: er was meteen ook een nieuwe merknaam geboren.

De decoraties op het servies worden met de hand aangebracht met behulp van een sponstechniek. Emma Bridgewater brengt geregeld nieuwe decoraties aan die perfect te combineren zijn met het voorgaande design. Het sfeervolle Bridgewater is perfect om te verzamelen of cadeau te krijgen.

Wij helpen u graag bij uw keuze uit ons assortiment van Emma Bridgewater. Handig om te weten: hoewel het servies van aardewerk is en met de hand gedecoreerd weerstaat het de vaatwasser en de magnetron perfect.

Instagram

vergeetmijnietbloembinderij