Fleurop bloemenwinkel

Home » Fleurop bloemenwinkel

Bloembinderij Vergeet mij Niet is een Fleurop bloemenwinkel; en daar zijn we trots op! Als Fleurop bloemist werken wij altijd volgens een flexibele service, transparantie en kwaliteit. Wij begrijpen dat je met een bos bloemen iemand wilt helpen, een hart onder de riem wilt steken of wilt bedanken. Je wilt een bepaald gevoel overbrengen. Met een prachtige bos bloemen die ook nog eens lang goed blijft, slaag je hier zeker in!

Bekijk ons assortiment

Ga naar de webshop

Bloemwerk op maat voor u gemaakt

7 Dagen vers garantie op alle boeketten

In onze winkel én ook online te bestellen

Ontdek onze Fleurop bloemenwinkel

Ben je op zoek naar een uniek bruidsboeket? Wil je iemand condoleren aan de hand van een persoonlijk rouwboeket? Als Fleurop bloemenwinkel streven wij altijd naar de best mogelijke service. Deze is dan ook flexibel en persoonlijk. Heb je een speciale wens voor ogen voor een boeket of tafelversiering? Laat het ons dan weten; wij denken graag met je mee. Zo weet je zeker dat je het gevoel dat je wilt overbrengen met een bos bloemen bereikt. Onze luxe boeketten zijn perfect voor iedere gelegenheid!

Bestel voor 14.00 uur om vandaag te laten bezorgen

Iedere bloemist die is aangesloten als Fleurop bloemenwinkel zorgt er voor dat jouw bestelling zo snel mogelijk geleverd is. Bestel je de gewenste bos bloemen voor 14.00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat deze vandaag nog bezorgd wordt. Op zaterdagen geldt dit voor 12.00 uur. Wij vertellen je hier graag meer over. Je bereikt ons op 076 – 56 40 900 of via ons contactformulier. Bekijk voor een sfeerimpressie van onze winkel in Breda ook alvast onze Facebookpagina.

Instagram

spotlight, cinebergen, brocante en meer..