Rouwarrangement

Home » Rouwarrangement

Een rouwboeket bestellen in Breda: afscheid nemen in stijl

Ben je op zoek naar het juiste rouwboeket of bloemstuk om te bestellen voor een begrafenis in Breda? Een rouwboeket met lint of persoonlijke accessoire? Misschien is het je wens om de kistbedekking van bloemen te maken? Bloembinderij Vergeet mij Niet verwezenlijkt het voor je. In tijden van groot verdriet is het belangrijk te kunnen bouwen op de expertise van een ervaren bloembinder. Een bloembinder die goed naar jouw suggesties luistert en met bloemen anticipeert op persoonlijke wensen. Wij hebben veel ervaring op het gebied van rouwwerk. Wij spannen ons dan ook in om elke wens te laten uitkomen. We verzorgen rouwarrangementen die niet alleen passen bij de stijl van de overledene, maar ook bij de gevoelens van de nabestaanden.

Bekijk ons assortiment

Ga naar de webshop

Bloemwerk op maat voor u gemaakt

7 Dagen vers garantie op alle boeketten

In onze winkel én ook online te bestellen

Bloemen en troost; een rouwboeket met of zonder lint bestellen

Bloemen bieden troost omdat ze gevoelens subtiel communiceren. Bij ons wordt het rouwboeket dat je wilt bestellen met de grootste zorg samengesteld. We zetten ons volledig in om jouw laatste groet in bloemen te vertalen en we leveren de rouwstukken op de aangegeven tijd en plaats. Of het nu gaat om een bloemstuk, rouwboeket of kistbedekking met bloemen; wij regelen alles op tijd voor de begrafenis of dienst in Breda.

Maak speciale wensen aan ons kenbaar

Zijn er nog bijzondere wensen voor het rouwboeket of bloemstuk voor de begrafenis? Vergeet mij Niet geeft op respectvolle wijze uitdrukking aan speciale vragen en wensen. We luisteren aandachtig opdat we jouw woorden, gevoelens en wensen in een passend arrangement vertalen. We verkopen alleen kwaliteitsbloemen. Uit de vele soorten die er zijn kiezen we de bloem die het beste past. Wil je een rouwboeket bestellen met lint of ander accessoire? Wil je tevens een kistbedekking van bloemen voor jouw dierbare verwezenlijken? Wil je een boeket met zijden bloemen? Laat het ons dan weten. Wij denken graag met je mee.

Maak een afspraak voor de gewenste privacy

Bij rouwarrangementen maak je het beste een afspraak. Dan weten we zeker dat we ongestoord met elkaar kunnen praten. Wij verzorgen het bloemwerk volledig in de gewenste stijl en staan je graag terzijde met persoonlijk advies, bloementips en inspiratie. Of dit nu gaat om kistbedekking bestaande uit bloemen, een rouwboeket met of zonder lint of een speciaal bloemstuk voor de begrafenis in Breda; wij staan voor je klaar. Laat je het weten als we jou in deze moeilijke tijd mogen bijstaan met troostrijk bloemwerk? Je kunt ons bellen tussen 9.00 uur en 18.00 uur. Voor meer informatie neem je contact met ons op via ons contactformulier of op 076 – 56 40 900. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze bloemenwinkel. Weet je al welk rouwboeket je wilt bestellen? Laat het ons dan weten.

Instagram

vergeetmijnietbloembinderij