Bekijk ons online assortiment

Bloemen

Bekijk ons assortiment

Bloemen voor particulieren en bedrijven

Vind je bij onze Bloembinderij in Breda

Behalve particulieren maken ook veel kantoren, bedrijven en horecazaken geregeld gebruik van onze bloemenexpertise. U kunt wekelijks of maandelijks een bloemenabonnement bij ons afsluiten. 

Wij brengen graag sfeer en ook service staat bij ons hoog in het vaandel. Iedereen in de bloembinderij in ’t Ginneken gaat voor de extra stijl. Op verzoek komen we voor advies bij u langs. Dan komen we óf gewoon even kijken óf we nemen potten en planten mee zodat we kunnen uittesten wat er bij u thuis of op de zaak het mooiste combineert bij het interieur.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op of bezoek bloembinderij Vergeet Mij Niet in Breda. 
In onze mooie en ruime winkel aan de Ginnekenweg geven wij u een bloemenadvies op maat. 
Kom gerust eens langs, wij verwelkomen u graag.

Logo Bloembinderij Vergeet Mij Niet

Een greep uit ons assortiment

Boeket ‘Uitbundig Voorjaar’

Wow! Dit boeket is alles wat je verwacht van een boeket en meer. Boeket Uitzinnig voorjaar zit vol met seizoensmaterialen zoals tulpen, anemonen en gerbera.


Boeket ‘Eindelijk Voorjaar’

et dit prachtige boeket haal je de lente in huis. Het boeket Eindelijk voorjaar is gevuld met de mooiste seizoensbloemen. De opvallende Delphinium, de fijne Ornithogalum en prachtige Eustoma maken van dit boeket een waar plaatje om naar te kijken.


Boeket ‘Allure’

Royaal, kleurrijk en hét boeket om mee uit te pakken. Met de mooiste bloemen van het seizoen en met liefde samengesteld door de Fleurop bloemist. Het boeket Allure is een ware eyecatcher dankzij de prachtige anthurium, lelie en roos. Een warm en sfeervol boeket.

https://shop.vergeet-mij-niet.com/artikel/seizoensboeketten/allure-265837/