Bekijk ons online assortiment

Rouwwerk bloemen en stukken

Afscheid nemen in stijl

Een rouwboeket bestellen dat met zorg wordt samengesteld door ons in Breda

Bloembinderij Vergeet Mij Niet

Bloemen bieden troost omdat ze gevoelens subtiel communiceren. Bij onze bloembinderij in Breda wordt het rouwboeket met lint of het bloemstuk dat je wilt bestellen voor de begrafenis, met de grootste zorg samengesteld. We zetten ons volledig in om jouw laatste groet in bloemen te vertalen en we leveren de rouwstukken op de aangegeven tijd en plaats. Of het nu gaat om een bloemstuk, rouwboeket met lint of kistbedekking met bloemen; wij regelen alles op tijd voor de begrafenis of dienst in regio Breda.

Maak je speciale wensen aan ons kenbaar

Heb je nog bijzondere wensen voor de kistbedekking met bloemen, het rouwboeket of het bloemstuk voor een begrafenis in regio Breda? Bloembinderij Vergeet mij Niet geeft op respectvolle wijze uitdrukking aan speciale vragen en wensen. We luisteren aandachtig zodat we jouw woorden, gevoelens en wensen in een passend arrangement kunnen vertalen. We verkopen alleen kwaliteitsbloemen. Uit de vele soorten die er zijn, kiezen we de bloem die het best past. Wil je een rouwboeket bestellen met lint, kies je voor zijden bloemen of wil je een kistbedekking van bloemen laten verwezenlijken door ons team in Breda? Laat het ons dan weten.

Logo Bloembinderij Vergeet Mij Niet
Rouwwerk rouw bloemen

Maak een afspraak voor de gewenste privacy

Voor rouwarrangementen maak je het best een afspraak. Dan weten we zeker dat we ongestoord met elkaar kunnen praten. Wij verzorgen het bloemwerk volledig in de gewenste stijl en staan je graag terzijde met persoonlijk advies, bloementips en inspiratie. Of je nu een kistbedekking bestaande uit bloemen, een rouwboeket met of zonder lint of een speciaal bloemstuk wilt bestellen voor een begrafenis in Breda; wij staan voor je klaar. Voor meer informatie neem je contact met ons op via het contactformulier of via 076 – 56 40 900.

Rouwwerk rouw bloemen
Rouwwerk rouw bloemen

Bloembinderij Vergeet Mij Niet

Een greep uit ons online assortiment van bloemen voor begrafenissen

Bloemenkus

Het ronde bloemstuk Bloemenkus is een compact en kleurrijk bloemstuk. Deze biedermeier bevat de meest bijzondere rozen in warme tinten. Een prachtig rouwstuk voor een liefdevol afscheid. Het bloemstuk wordt rond samengesteld.


Rozengeur

Het ronde bloemstuk Rozengeur is een luchtig en modern rouwstuk in zachte en warme kleurtinten. Het bloemstuk wordt rond samengesteld. Deze bindwijze staat ook bekend als Biedermeier. 


Condoleanceboeket

Een mooi condoleanceboeket gebonden met witte bloemen. Hiermee geef je steun, liefde en een blijk van medeleven om iemands verdriet te verzachten. Dit boeket wordt gebonden om in een vaas te worden gezet.

Condoleanceboeket

Ons online assortiment verschilt van ons assortiment in de winkel. Vanuit de winkel kunnen wij alles op maat en naar wens leveren.