Bekijk ons online assortiment

Geboorte boeketten

Bekijk ons assortiment

Het perfecte kraamcadeau: geboorte bloemen!

Een feestje om te geven én om te krijgen

Via onze webshop kun je gemakkelijk een snel een geboorteboeket in blauw of roze thema bestellen. Wanneer je op werkdagen voor 14:00 uur (zaterdag voor 12:00 uur) besteld wordt het boeket zelfs dezelfde dag nog samengesteld én bij de kersverse ouders bezorgd.

Je kunt bij het geboorte boeket gemakkelijk een mooi geboortekaartje met persoonlijke boodschap, knuffel, chocolade, vazen of wijn toevoegen. Genieten gegarandeerd.

Wil je liever een boeket geven met meer kleuren dan blauw of roze? Neem dan eens een kijkje bij onze felicitatie boeketten!

Een geboorteboeket is een gebaar van felicitatie, steun en vreugde

In veel culturen is het een traditie om bij de geboorte van een baby bloemen te geven aan de kersverse ouders. Bloemen staan symbool voor een nieuw begin, leven en vreugde. Daarnaast staan bloemen ook voor genegenheid en steun. Daarom zijn bloemen altijd een mooi cadeau om te geven, voor elke gelegenheid.

Zelf een geboorteboeket samenstellen

Neem contact met ons op of bezoek onze bloembinderij in Breda voor meer informatie. In onze mooie en ruime winkel aan de Ginnekenweg wacht u een feestelijk assortiment aan allerlei verschillende bloemen. In onze bloembinderij is het mogelijk om zelf een geboorteboeket samen te stellen en mee te nemen.

Logo Bloembinderij Vergeet Mij Niet
Geboorte bloemen