Bruidswerk

Home » Bruidswerk

Bruidswerk en bruidsboeketten bij ons in Breda

Wil je een bruidsboeket of trouwbloemen bestellen voor je trouwerij in Breda of omgeving? Dan zit je bij Bloembinderij Vergeet mij Niet helemaal goed. Wat mooi dat jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Bij een feestelijke bruiloft hoort natuurlijk een heerlijk geurende bloemenpracht. Die ene, wel heel bijzondere dag zou niet af zijn zonder bloemen. Bij ons kun je daarom terecht voor een bloemwerk op maat, volledig in de stijl van jullie trouwdag. Dankzij onze bloemenkennis en jarenlange ervaring geeft Bloembinderij Vergeet mij Niet jouw bruiloft de gewenste uitstraling.

Bekijk ons assortiment

Ga naar de webshop

Bloemwerk op maat voor u gemaakt

7 Dagen vers garantie op alle boeketten

In onze winkel én ook online te bestellen

Een bruidsboeket en trouwbloemen op maat bestellen bij ons in Breda

  • Hand- en draadgebonden bruidsboeketten
  • Bruidscorsages of boutonnière
  • Mandjes met strooibloemen
  • Bloemwerk voor de bruidsauto
  • Bloemversiering in het stadhuis en/of de kerk
  • Tafelversiering in het restaurant
  • Decoratie voor de feestlocatie

Samen kijken we welke bloem perfect werkt in de huwelijkssetting

Bij onze bloembinderij in Breda kun je een bruidsboeket of trouwbloemen bestellen die we volledig op maat samenstellen. We bespreken welk boeket mooi bij de jurk of het pak zal passen en hoe we de stijl van het bruidsboeket – indien gewenst – doorvoeren in de autoversiering en op de trouw- en/of feestlocatie in regio Breda. We zorgen ervoor dat alle bloemen perfect op elkaar afgestemd zijn. Bij Bloembinderij Vergeet mij Niet in Breda nemen we de tijd om je te inspireren en bloementips te geven over de kleur, stijl en vorm van het bruidsboeket en de trouwbloemen.

Laat een offerte op maat opstellen

Een trouwdag is een van de meest bijzondere dagen in je leven. Daarom zorgt ons team in Breda ervoor dat jouw bruidsboeket en trouwbloemen er perfect uitzien! Wij verkopen alleen kwaliteitsbloemen en uit de vele soorten die er zijn, kiezen we de bloem die het best past bij jullie bruidsbudget. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij stellen een offerte op maat op.

Maak een afspraak

Bij trouwarrangementen werken we het liefst op afspraak, zodat we voldoende tijd voor jullie hebben. Ons team in Breda verzorgt de trouwbloemen en het bruidsboeket volledig in de stijl van jullie trouwdag en geeft graag persoonlijk advies. Op de dag zelf zorgen we dat de bloemen op locatie bezorgd worden, niet alleen in Breda, maar ook in bijvoorbeeld Ulvenhout of Prinsenbeek. Wil je meer informatie over het bestellen van een bruidsboeket bij ons in Breda? Neem dan contact met ons op via 076 – 56 40 900 of via ons contactformulier.

Vergeet Mij Niet bloemen