Bruidswerk

Home » Bruidswerk

Bruidswerk, bruidsboeketten en bruidscorsages in Breda

Ben je op zoek naar een bruidsboeket of bruidsbloemen voor je trouwerij in Breda of omgeving? Wil je weten wat een bruidsboeket of bruidscorsage kost? Dat kan maar één ding betekenen: wat mooi dat jullie gaat trouwen, gefeliciteerd! Bij een feestelijke bruiloft hoort een heerlijk geurende bloemenpracht. Die ene, wel heel bijzondere dag zou niet af zijn zonder bloemen. Wij kunnen het bloemwerk volledig in de stijl van jullie trouwdag verzorgen. Dankzij onze bloemenkennis en jarenlange ervaring geeft bloembinderij Vergeet mij Niet jouw bruiloft elke gewenste uitstraling.

Bekijk ons assortiment

Ga naar de webshop

Bloemwerk op maat voor u gemaakt

7 Dagen vers garantie op alle boeketten

In onze winkel én ook online te bestellen

Wat is jouw droom als het gaat om het bruidsboeket?

Onze bloembinderij geniet bekendheid vanwege het verzorgen van prachtige trouwarrangementen. Samen met jullie stellen we het gewenste bloemwerk samen. Heb je al enig idee welke bloem het op de dag van het huwelijk gaat worden? Kies je voor je lievelingsbloemen, voor bruidsbloem stephanotis of juist voor de roos, hét symbool van liefde en passie? Droom je van een bruidsboeket uit één kleur of zie je een brede waaier aan pasteltinten of een wijd boeket van kleuren voor je? Wil je bruidsbloemen met een sterk of licht parfum? En hoe zit het met de vorm: druppelvormig, waterval of juist hedendaags of speels en handgebonden? Of gaat u voor zijden bloemen? Bij bloemwerken voor een bruiloft kunt u denken aan:

  • Hand- en draadgebonden bruidsboeketten;
  • Bruidscorsage of boutonnière;
  • Mandjes met strooibloemen;
  • Bloemwerk bruidsauto;
  • Bloemversiering in ’t stadhuis en/of de kerk;
  • Tafelversiering in ’t restaurant;
  • Decoratie feestlocatie.

Voorpret in onze bloembinderij in ’t Ginneken

Dromen over de kleur, stijl en vorm van het bruidsboeket hoort bij het toeleven naar de trouwdag. Bij Vergeet mij Niet nemen we daarom de tijd om je te inspireren. Je bezoekt onze bloembinderij in het Bredase Ginneken het beste op afspraak. Omgeven door een kleurrijke bloemenzee doe je bij ons inspiratie op en je bladert op je gemak in allerlei voorbeeldboeken.

Samen kijken we welke bloem perfect werkt in de huwelijkssetting

Samen stellen het gewenste bruidsboeket samen. We bespreken welk boeket mooi bij de jurk of het pak zal passen en hoe we de stijl van dat boeket – indien je dat wenst – kunnen doorvoeren in de autoversiering, de bruidscorsages en op de trouw- en/of feestlocatie in Breda of omgeving. We zorgen ervoor dat alle bruidsbloemen perfect op elkaar afgestemd zijn.

Expertise, bloementips en inspiratie

Een trouwdag behoort tot de meest bijzondere dagen van het leven. Ons team is eropuit het bloemwerk voor de bruiloft tot een fantastische herinnering en fotogenieke gebeurtenis te maken. Wij verkopen alleen kwaliteitsbloemen en uit de vele soorten die er zijn, kiezen we de bloem die het beste past bij jullie bruidsbudget. Vraag je jezelf af wat een bruidsboeket of bruidscorsage eigenlijk kost? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij stellen een offerte op maat voor je op.

Wij nemen graag de tijd voor jullie

Bij trouwarrangementen werken we het liefst op afspraak zodat we jullie bruiloft ongestoord de aandacht kunnen geven. Wij verzorgen de bruidsbloemen inclusief het boeket volledig in de stijl van jullie trouwdag en staan je graag terzijde met persoonlijk advies, bloementips en inspiratie. Laat je het weten als we mogen helpen om de bruiloft compleet te maken? Neem voor meer informatie contact met ons op of bezoek de bloembinderij. Je bereikt ons op 076 – 56 40 900 of op ons contactformulier. We vertellen je graag meer over wat jouw perfecte bruidsboeket, bruidscorsage en andere bloemen kosten.

Instagram

vergeetmijnietbloembinderij