Bruidscorsage Breda

Home » Bruidscorsage Breda

Een bruidscorsage samenstellen in Breda

Een prachtige bruidscorsage laat je op maat samenstellen door Bloembinderij Vergeet mij Niet in Breda! Wij helpen je bij het kiezen van de juiste bloemen en kleurencombinaties en stemmen alles af op jouw wensen. Ben je benieuwd wat een corsage kost of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Lees dan verder!

Bekijk ons assortiment

Ga naar de webshop

Bloemwerk op maat voor u gemaakt

7 Dagen vers garantie op alle boeketten

In onze winkel én ook online te bestellen

De mogelijkheden voor een bruidscorsage bij onze bloembinderij in Breda

Wanneer ons team in Breda een bruidscorsage samenstelt, zorgen zij ervoor dat deze past bij het bruidsboeket. We gebruiken dezelfde bloemen en kleuren en stemmen alles op elkaar af. Wil je bloemen gebruiken die niet in het bruidsboeket voorkomen? Uiteraard is dat ook gewoon mogelijk. We nemen graag de tijd voor je om jouw wensen te bespreken, bloementips aan je te geven en samen inspiratie op te doen. Vraag je je af wat een corsage precies kost? Dit is onder andere afhankelijk van de bloemen en eventuele accessoires die je kiest. Tijdens het samenstellen van de bruidscorsage houden we rekening met je budget. Zo komen we samen tot een prachtige bruidscorsage voor jouw bruiloft in regio Breda!

Maak een afspraak

Wanneer je een bruidscorsage wilt laten samenstellen door onze bloemenwinkel in Breda en wilt weten wat een corsage kost, kun je het best een afspraak maken. Dit doe je door te bellen naar 076 – 56 40 900 of door ons contactformulier in te vullen. Door een afspraak in te plannen, weten we zeker dat we voldoende tijd voor je hebben en alles kunnen bespreken. Welke bloemen kan ik kiezen? Wat kost een corsage? Wat zijn de mogelijkheden? Al deze vragen beantwoorden we graag!

Instagram

vergeetmijnietbloembinderij