Bekijk ons online assortiment

Over ons

Bekijk ons assortiment

Over Nancy

Van tuinbouw tot professioneel bloembinder

Dat Nancy destijds in de bloemen is gegaan, wekte bij niemand verbazing. Ze is een tuinbouwkind.

Haar vader was een tuinbouwer en zodoende was Nancy altijd buiten. Ook haar moeder was verzot op de natuur en dan vooral op bloemen. Met een paradijselijke bloementuin uitte ze haar liefde voor een kleurrijke bloemenzee en altijd en overal keek moeder Machielsen uit naar nieuwe bloemen. Dochter Nancy hielp als kind al graag mee en eenmaal een tiener was de beroepskeuze snel gemaakt.

Vanaf haar zestiende werkte Nancy op zaterdag en elke vakantiein een bloemenwinkel. Op de tuinbouwschool koos ze voor bloemschikken.

En sinds 1991 deelt ze haar passie voor bloemen en planten met een trouwe klantenkring.
In haar eigen bloemenwinkel. Bloembinder Nancy gaat er op in haar werk. Ze doet niks liever dan originele boeketten samenstellen en heeft daar alweer 34 jaar ervaring mee.

Het team van Bloembinderij Vergeet Mij Niet

Het team van Vergeet mij Niet is een sterke. De creativiteit is onuitputtelijk. Telkens opnieuw weten ze klanten via een rijke schakering boeketten te verrassen. Het team kan het samen uitstekend vinden. Iedereen deelt de passie om mensen te verrassen met prachtige bloemstukken, met oogverblindende arrangementen.

Nancy en haar team houden van bloemen, dat voelt u meteen zodra u de deur van Vergeet mij Niet opent. Eens een bloemenmens, altijd een bloemenmens. De liefde voor bloemen op de Ginnekenweg werkt aanstekelijk.

Logo Bloembinderij Vergeet Mij Niet