Over ons

Home » Over ons

Bloembinderij Vergeet mij Niet is een Fleurop bloemenspeciaalzaak in ’t Ginneken in Breda. Klanten en buurtbewoners kennen het adres als de bloembinderij van Nancy Machielsen. Zij roemen haar als een bevlogen bloemenmens. Maar waar komt de liefde voor bloemen vandaan?

Bloemen maken Nancy al haar hele leven intens blij, ook al zit ze er elke dag tussen.

Haar hart maakt een sprongetje als ze weer bijzondere soorten op de bloemenveiling in Aalsmeer heeft ingekocht en eenmaal groeiend en bloeiend in de winkel blijft Nancy zich over hun schoonheid verbazen. ‘Kijk toch eens hoe verschillend die ranonkels. Hoe prachtig toch dat ze allemaal zo anders zijn!’ De eeuwige verwondering over bloemen kan Nancy niet nalaten te delen.

Bekijk ons assortiment

Ga naar de webshop

Bloemwerk op maat voor u gemaakt

7 Dagen vers garantie op alle boeketten

In onze winkel én ook online te bestellen

Dat Nancy destijds in de bloemen is gegaan, wekte bij niemand verbazing. Ze is een tuinbouwkind.

Haar vader was een tuinbouwer en zodoende was Nancy altijd buiten. Ook haar moeder was verzot op de natuur en dan vooral op bloemen. Met een paradijselijke bloementuin uitte ze haar liefde voor een kleurrijke bloemenzee en altijd en overal keek moeder Machielsen uit naar nieuwe bloemen. Dochter Nancy hielp als kind al graag mee en eenmaal een tiener was de beroepskeuze snel gemaakt.

Vanaf haar zestiende werkte Nancy op zaterdag en elke vakantie in een bloemenwinkel. Op de tuinbouwschool koos ze voor bloemschikken.

En sinds 1991 deelt ze haar passie voor bloemen en planten met een trouwe klantenkring.
In haar eigen bloemenwinkel. Bloembinder Nancy gaat er op in haar werk. Ze doet niks liever dan originele boeketten samenstellen en heeft daar alweer 25 jaar ervaring mee.

Het team van Vergeet mij Niet is een sterke. De creativiteit is onuitputtelijk. Telkens opnieuw weten ze klanten via een rijke schakering boeketten te verrassen. Het team kan het samen uitstekend vinden. Iedereen deelt de passie om mensen te verrassen met prachtige bloemstukken, met oogverblindende arrangementen.

Nancy en haar team houden van bloemen, dat voelt u meteen zodra u de deur van Vergeet mij Niet opent. Eens een bloemenmens, altijd een bloemenmens. De liefde voor bloemen op de Ginnekenweg werkt aanstekelijk.

Instagram

vergeetmijnietbloembinderij

Vergeet Mij Niet bloemen