Henry Dean glaswerk kopen Prinsenbeek

Home » Henry Dean glaswerk kopen Prinsenbeek

Glaswerk van Henry Dean kopen nabij Prinsenbeek

Wil je van Henry Dean handgemaakt glaswerk kopen bij onze winkel in Breda, vlak bij Prinsenbeek? Bloembinderij Vergeet Mij Niet biedt de mooiste bloemen en decoratie aan, waaronder het glaswerk van dit topmerk. Met onze producten maak je het gezellig bij je thuis of op kantoor. Iedereen kan bij ons terecht, want we leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Bekijk ons assortiment

Ga naar de webshop

Bloemwerk op maat voor u gemaakt

7 Dagen vers garantie op alle boeketten

In onze winkel én ook online te bestellen

Van Henry Dean handgemaakt glaswerk kopen vlak bij Prinsenbeek

Het glaswerk van Henry Dean is handgemaakt en maakt sinds jaar en dag al deel uit van ons assortiment. Elk product van dit merk is uniek en de vazen danken hun unieke vormen aan het vakmanschap waarmee ze gemaakt zijn. Het glaswerk van Henry Dean dat je bij ons in Breda, nabij Prinsenbeek, kunt kopen, is gemaakt met een mondgeblazen Belgisch design. De glasblazers werken met een houten mal en alleen echte ambachtslieden weten hoe ze op deze manier glazen voorwerpen kunnen maken. Je kunt het prachtige glaswerk combineren met fleurige zijden bloemen die we ook in onze winkel verkopen.

Ontdek het glaswerk van dit kwaliteitsmerk

Wil je graag het handgemaakte glaswerk van Henry Dean kopen bij onze winkel in de buurt van Prinsenbeek? Of ben je op zoek naar andere accessoires, zoals aardewerk van Des Pots? Waar je ook naar op zoek bent; in onze winkel vind je het allemaal! Wil je meer weten over ons assortiment? Bel dan naar 076 – 56 40 900, stuur een e-mail naar bloemen@vergeet-mij-niet.com of vul het contactformulier in.

Instagram

spotlight, cinebergen, brocante en meer..

Vergeet Mij Niet bloemen