Verjaardagsboeket

Home » Verjaardagsboeket

Een verjaardagsboeket van onze bloembinderij in Breda

Door een verjaardagsboeket te bestellen van Bloembinderij Vergeet mij Niet in Breda, verras je iemand pas echt! Onze boeketten zijn het perfecte cadeau voor de jarige. Of het nu gaat om een vriend, familielid of gewaardeerde collega; bij ons vind je altijd een fleurig boeket.

Bekijk ons assortiment

Ga naar de webshop

Bloemwerk op maat voor u gemaakt

7 Dagen vers garantie op alle boeketten

In onze winkel én ook online te bestellen

Het mooiste verjaardagsboeket bestellen bij ons in Breda

Is het weer tijd om een origineel verjaardagscadeau uit te zoeken? Kies er dan voor om een verjaardagsboeket te bestellen bij onze bloembinderij in Breda. In ons uitgebreide aanbod aan luxe boeketten vind je altijd de perfecte bos. Een verjaardagsboeket wordt altijd samengesteld met verse seizoensbloemen van onze bloembinderij uit Breda. Heb je een voorkeur voor bepaalde bloemsoorten? Laat het ons weten. Wij maken tevens graag een veldboeket op maat voor de jarige. Wat voor boeket je ook voor ogen hebt; wij maken het waar.

Verras de jarige met een bos bloemen

Heb je het perfecte verjaardagsboeket uitgekozen dat je wilt bestellen bij onze bloembinderij uit Breda? Plaats dan je bestelling in onze webshop. Je bent ook altijd van harte welkom in onze bloemenwinkel. Hier bekijk je de bloemen met eigen ogen. Voor vragen bereik je ons op 076 – 56 40 900 of via het contactformulier. Wil je de jarige een blijvend cadeau geven? Dan is het tevens mogelijk om een boeket met zijden SILK-KA bloemen samen te laten stellen. Deze stijlvolle bloemen zijn een echte blijver!

Instagram

spotlight, cinebergen, brocante en meer..

Vergeet Mij Niet bloemen