Luxe boeketten

Home » Luxe boeketten

De bloembinderij in Breda voor luxe boeketten

Bij Bloembinderij Vergeet mij Niet in Breda vind je diverse luxe boeketten. Onze boeketten worden samengesteld met de mooiste seizoensbloemen. Is er iets om te vieren of ben je op zoek naar een mooi boeket voor een speciale gelegenheid? Bestel een van onze boeketten online of laat ons je wensen weten. Wij stellen graag een boeket op maat voor je samen.

Bekijk ons assortiment

Ga naar de webshop

Bloemwerk op maat voor u gemaakt

7 Dagen vers garantie op alle boeketten

In onze winkel én ook online te bestellen

Luxe boeketten van de beste kwaliteit

Onze bloemisten staat garant voor kwaliteit. Als Fleurop bloemenwinkel ontvang je bij ons altijd een flexibele en persoonlijke service. Wij zoeken de mooiste bloemen voor je uit, die ook nog eens lang staan! Je kiest in onze webshop uit verschillende soorten boeketten. Zoek je een boeket voor een trouwerij? Wil je jouw steun betuigen met een stijlvol rouwboeket? Is er iemand jarig en wil je diegene verrassen met een verjaardagsboeket? Onze luxe boeketten zijn altijd een goede keus.

Laat je boeket thuis of op locatie bezorgen

Wanneer je een keuze hebt gemaakt uit onze luxe boeketten, bezorgen wij deze graag voor je in regio Breda. Bestel je voor 14.00 uur? Dan gebeurt dit in de meeste gevallen vandaag nog! Krijg je geen genoeg van onze bloemen? Bekijk dan de optie voor een bloemenabonnement. Zo ben je altijd omringd door een prachtige bos bloemen. Voor meer informatie bel je 076 – 56 40 900 of vul je ons contactformulier in.

Instagram

spotlight, cinebergen, brocante en meer..