Bloemenabonnement

Home » Bloemenabonnement

Een bloemenabonnement afsluiten in Breda

Met een bloemenabonnement van Bloembinderij Vergeet mij Niet in Breda heb je altijd een prachtige bos bloemen in huis. Wij zorgen ervoor dat je iedere week wordt voorzien van een vaas verse bloemen. Dit is een mooie aanwinst voor bij je thuis, op kantoor of als cadeau voor een vriend of familielid. Ben je ook al benieuwd naar de volgende bos bloemen?

Bekijk ons assortiment

Ga naar de webshop

Bloemwerk op maat voor u gemaakt

7 Dagen vers garantie op alle boeketten

In onze winkel én ook online te bestellen

Altijd een mooi boeket dankzij een bloemenabonnement

Bloemen geven iedere ruimte een fijne uitstraling. Denk maar eens aan fleurige bloemen in een lenteboeket of een chique boeket met herfstbloemen. Met een bloemenabonnement geniet je altijd van mooie bloemen om je heen. Wij komen iedere week bij je langs, thuis of op kantoor, en brengen een prachtig boeket voor je mee. Onze luxe boeketten zijn samengesteld uit de mooiste seizoensbloemen. Of je een bloemenabonnement nu jezelf of een ander cadeau doet; onze bloemen staan altijd goed!

Laat ons weten wat je wensen zijn

Heb je speciale wensen voor je bloemenabonnement in Breda? Laat het ons weten! Wij creëren graag een speciaal boeket voor jou of de ontvanger van jouw cadeau. Bij vragen over deze of andere diensten bereik je ons op 076 – 56 40 900 of via ons contactformulier.

Instagram

spotlight, cinebergen, brocante en meer..