Bloemenabonnement

Home » Bloemenabonnement

Een bloemenabonnement afsluiten in Breda

Wil jij een bloemenabonnement afsluiten? Met een bloemenabonnement van Bloembinderij Vergeet mij Niet in Breda heb je altijd een prachtige bos bloemen in huis. Wij zorgen ervoor dat je iedere week wordt voorzien van een vaas verse bloemen. Dit is een mooie aanwinst voor bij je thuis, op kantoor of als cadeau voor een vriend of familielid. Ben je ook al benieuwd naar de volgende bos bloemen? Bekijk ons aanbod online.

Bekijk ons assortiment

Ga naar de webshop

Bloemwerk op maat voor u gemaakt

7 Dagen vers garantie op alle boeketten

In onze winkel én ook online te bestellen

Altijd een mooi boeket dankzij een bloemenabonnement uit Breda

Wil jij gebruikmaken van een bloemenabonnement in de omgeving van Breda? Dat snappen wij heel goed. Bloemen geven immers iedere ruimte een fijne uitstraling. Denk maar eens aan fleurige bloemen in een lenteboeket of een chic boeket met herfstbloemen. Met een bloemenabonnement voor particulieren of bedrijven geniet je altijd van mooie bloemen om je heen. Wij komen iedere week bij je langs, thuis of op kantoor, en brengen een prachtig boeket voor je mee. Onze luxe boeketten zijn samengesteld uit de mooiste seizoensbloemen. Of je een bloemenabonnement nu jezelf of een ander cadeau doet; onze bloemen staan altijd goed!

Laat ons weten wat je wensen zijn

Heb je speciale wensen voor je bloemenabonnement in Breda? Laat het ons weten! Wij creëren graag een speciaal boeket voor jou of de ontvanger van jouw cadeau. Heb je vragen of wil je meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via 076 – 56 40 900 of vul ons contactformulier in. Wij helpen je graag bij al jouw vragen.

Instagram

spotlight, cinebergen, brocante en meer..

Vergeet Mij Niet bloemen